PRIJZEN vanaf 4,99 ! GRATIS verzending vanaf 50 Euro

Creëer een Oosters interieur met een Kelim kussen

Staat u in de Efteling altijd als eerste in de rij bij de Fata Morgana? Grote kans dat u dan ook een liefhebber bent van Oosterse interieur stijlen. Waan uzelf in Oosterse sferen met Turkse handgemaakte kussens die helemaal in uw interieur passen. Om een Oosterse sfeer te creëren hoeft u echt niet alles de deur uit te doen. Door het toevoegen van een paar Oosterse decoratie items creëert u in no time die Oosterse vibes. Ook in úw woonkamer of slaapkamer! Een paar Kelim kussens op de bank en waarom ook niet in uw slaapkamer? Uw huis ademt straks die mysterieuze sfeer die zo kenmerkend is voor het mystieke Oosten.

Handgemaakte Kelim kussens: authentiek en Oosters

Wist u dat onze Kelim kussens allemaal handgemaakt zijn van authentieke Turks Anatolische kelim-kleden? Hierdoor is elk kussen uniek. Wilt u toch dat de kussens goed bij elkaar passen, dan koopt u kussens die uit hetzelfde kleed gemaakt zijn. De kussens stralen warmte en knusheid uit. Iets dat centraal staat in een Oosters interieur. U kunt deze warmte makkelijk in uw eigen woonkamer of slaapkamer brengen door het gebruik van deze Oosterse accessoires. 

 

De kelim kussens kunt u in verschillende materialen krijgen, zoals bijvoorbeeld fluweel en katoen. De kussens staan erom bekend dat ze rijkelijk zijn versierd. Denk aan leuke patroontjes of stukjes stof uit een Oosters tapijt. Alle kelim kussens hebben een creatieve touch. Om uw Oosterse interieur helemaal af te maken kiest u ook een paar andere Oosterse accessoires, zoals een mooie lamp of Macramé muurkleed.

Kies naast Kelim kussens voor Oosterse accessoires

Ziet u zichzelf ondertussen al helemaal zitten in een interieur vol met Oosterse accenten? Dan zijn alleen Kelim kussens in huis niet genoeg. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een mooie kalebas lamp geeft u uw interieur gelijk een warme sfeer. Of ga helemaal mee met de seizoenen door een fles pompoen lamp naast de bank neer te zetten. Zeker weten dat dit dé eye catcher van de woonkamer wordt! Bovendien maakt u daarmee de Oosterse sfeer in huis helemaal compleet. Kortom, u hoeft dus niet per sé naar de Efteling om uzelf in Oosterse sferen te wanen. Met een paar Oosterse interieur items in huis creëert u dezelfde sfeer. Weet u al voor welke items u gaat of kunt u niet kiezen? Als u wilt experimenteren en wilt kijken of de Oosterse interieur trend iets voor u is, dan zijn Kelim kussens een veilig begin. Wij kunnen u ook altijd helpen om de juiste accessoires te kiezen. Neem contact met ons op over interieur vragen of vragen over bestellingen of verzendingen.