PRIJZEN vanaf 4,99 ! GRATIS verzending vanaf 50 Euro

Creabea aan de slag met Macramé touw

Wordt u al vrolijk bij het horen van het woord creativiteit? Dan is macrameeën vast iets voor u! Of bent u alles behalve creatief aangelegd, maar lijkt het u leuk om iets nieuws te proberen? Met een simpele knopen uitleg komt u al een heel eind. Dus ook voor de niet-creatievelingen onder ons, is het mogelijk om mooie accessoires in elkaar te knopen. Wat dacht u van een plantenhanger of dromenvanger van macramé touw? De benodigdheden voor uw nieuw DIY macramé project, shopt u gemakkelijk bij elkaar in onze webshop.

Hoe ga ik aan de slag met macramé touw?

Macramé is inmiddels niet meer weg te denken in interieur land en u ziet het overal opduiken, wellicht zelfs in uw favoriete koffiebarretje. En dat is niet gek, want met macramé accessoires wordt de ruimte meteen een stuk gezelliger. Als u zelf aan de slag wilt gaan met macramé, is het handig om eerst alle materialen in huis te hebben. Als eerste stap kunt u via Pinterest alvast op zoek gaan naar de knopen uitleg voor uw macramé project. Hier staat vaak ook bij wat u nodig hebt. Meestal is dit macramé garen of macramé koord en ter decoratie kunt u ook knoopjes of kraaltjes toevoegen. Voeg de benodigde materialen toe aan uw mandje en uw macramé avontuur kan beginnen! U kunt ook een kijkje nemen op onze site, want in de webshop vindt u diverse macramé accessoires. Inspiratie genoeg dus!

Maak een macramé wandkleed met macramé touw

Bent u toe aan een macramé project als reeds gevorderde creatieveling? Dan is het maken van een macramé wandkleed erg leuk om te doen. Het is even wat anders dan de plantenhangers en andere woonaccessoires die we al voorbij hebben zien komen. Met een macramé wandkleed creëert u meteen een gezellige sfeer in uw huis. Door te kiezen voor okergeel macramé touw wordt dit effect nog eens versterkt. Vervolgens is de keuze aan u. Wilt u een grover macramé wandkleed? Dan gebruikt u macramé touw met een dikte van vier millimeter. Wilt u liever dunner garen gebruiken, ga dan voor macramé garen van drie millimeter dik. Wilt u een bewuste keuze maken? Dan kunt u met een gerust hart ons macramé garen kopen. Het macramé koord/garen is gemaakt van 100% gerecycled katoen. Het garen is gemakkelijk kambaar en heerlijk zacht waarmee u schitterende kleden Bohemian stijl kunt maken. Uiteraard zijn de koorden en garen voorzien van de benodigde certificaten. Ga helemaal mee in de trend van fiber art en bestel uw garen in onze webshop!