Verzenden & retourneren

Verwerking en verzending

Bestellingen gemaakt voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden en onder normale omstandigheden binnen 2 dagen geleverd.

Voor een standaard verzending met DHL of DPD wordt 5,85 in rekening gebracht bij bestelling onder minimale besteding.

Bedenktijd/Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Via mijn DecoDeb kunt je kosteloos een retour verzendzegel aanmaken. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat geretourneerd worden. Wij zullen na ontvangste het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Uitzonderingen!

Speciaal op maat gemaakte producten die u via deze webwinkel koopt zijn uitgezonderd van retour. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

 

Product ruilen?

Wilt je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem, neem hiervoor contact met ons op.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.